PixelSenses

Een sobere kunstvorm met emotionele uiting van rouw...

DUISTERNIS - DE KUNSTWERKEN
" In duisternis zijn we ontwikkeld, en in duisternis evolueren we naar het volgende. "

Tijdens de middeleeuwen, werd de kunstwereld gevoed met duistere gedachten over de dood en het hiernamaals, in illustraties, schilderijen en tekeningen.
Deze kunstvorm, occult gepercipieerd, verloor in de loop der tijden zijn symbolische aantrekkingskracht, ondanks we nog steeds geloven dat er geen licht is zonder duisternis en omgekeerd.
We willen wat licht werpen op onze duisterste kunstvorm, als symbolische vorm van gedachtenis en blijvend eerbetoon aan gekoesterde verlorenen.

Voor elke rouwende ziel is onze fine-art service beschikbaar met diep menselijke respect, om u een tastbare herdenking te geven van uw verloren dierbare.
Ook voor de uitvaartsector bieden we gelimiteerde kunstwerken aan, die het rouwen symboliseert in het proces van aanvaarding.

" Binnenkort komt hier onze Gallery ! "
- PixelGigant -
 
" Onze kunstwerken zijn gesimuleerd met fotomodellen in wel berekende poses, om het gevoel van soberheid en respect op te wekken "

Onze kunst respecteERT elke geloofsvorm en heeFT geen bedoeling iemand te beledigen. We respecteren elke cultuur en geloof met professionele toenadering.
Voor elke vorm van info, kunt u ons vrijblijvend contacteren.​​​​​​​
Back to Top